Fórum

07.07.2005 22:18
#7356 detail odpovědět

Tak uz sme spat z bozieho stanku a hadajte co tam nakoniec asi skonci? Tak cenovo pre nich vysla najlepsie kombinacia 4ks QSC ADS82H po dva na strane lezato nad sebou s otocenymi zvukovodmi a to vo vyske asi 4m nad ludmi. Hubert poviem ti, ze obavy o basy sa rozplynuli ako dusik po otvoreni, ba dokonca sme ich museli ubrat na mixe uplne do -15dB proste uplne super zvuk z toho liezol a taky prirodzeny, ako vinko. Ked sme otacali tie zvukovody, tak v tych QSC-kach su drivre B&C DE10 + nejaky neodym 8" asi tiez od B&C. EAW JFX 290 sa nam bohuzial nepodarilo dostat az hore kde sme davali QSC-ka a tak sme to testli na stojanoch asi vo vyske 2,5m po stranach. Tiez to islo pekne no bolo citit, ze uz chyba vyska a tak sme ostali pri QSC-kach. Test LA212 dopadol tiez dobre, ale najlepsie to vypadalo s QSC. Vrchol bol, ked sme do mixu vrazili elektronicky organ asi za 300tis. a odpojili tu jednu bednu co bola k nemu napojena. Taky z toho liezol zvuk aj s basmi, ktore sme akurat nechali na 0dB a mozno pridali tentokrat asi o plus 3dB, lebo organ vie zahrat uplne dole asi do 25 Hz a ten zvuk bol uplne fasacky, hlavne vysky ktore ta jedna bedna mohla hladat niekde na sahare a aj tak by ich nenasla. Konecne resume QSC ADS82H su uplne popici bedne na taketo instalacie. Proste zvuk bol rovnomerny aj dole aj na konci aj na chore uplna pohodicka. Akurat fararovi dochadzalala pred koncom asi 5 min. baterka v klopaku a tak to zacalo mat podivuhodne zvuky a sumy a ja som sa citil ako puko pred ludmi, lebo nieco nove skusame a zrazu sa zacnu ozyvat super pazvuky proste na nervy a to som predtym dal nove baterky a az potom som sa dozvedel, ze ich nejaky dobrak vymenil za nabijatelne 1,2V, ktore nevzdrzali ani jednu omsu. Proste RH Sound mikrak ktory tam musel byt a ktory to skoro vsetko dosral. Takze tot moj postreh. Amen :-)))