Fórum
Huberte! Urcite nepatrim mezi Vase velke zakazniky. Neco malo jsem koupil u Vas, neco malo u Audiomasteru, neco malo u Promusic, neco malo v Mediatechu a neco malo v Musicdatech. Ne vsak stylem jako kurva kde to je nejlevnejsi, nybrz jsem sel po preferovanych, nebo pozadovanych znackach.
Z vlastni zkusenosti jsem se nikdy nesetkal s tim, ze by me nekde u konkurence (jakekoli) rekli: TY OSTATNI (kdokoli) JSOU HAJZLI A STOJI TO VSE ZA HOVNO!!!
Ani nevim jestli se mezi sebou nejak podpasove tesate. Jen my to tak prozte prislo. Zdrejme asi take proto, ze ostatni nemaji podobne forum.
A co se tyce L'Acoustics a jejich 20-ti lete stagnace, tak si myslim ze to je podobne jak ve sprintu. Nemuze se furt lamat svetovy rekord v rychlosti. Nekde proste musi byt nejaka mez. (Ted nechci aby to vypadalo, ze WST je konecna a prezto vlak nejede) Tezko bychom asi chteli po zvuku aby mel zelenou barvu.... Ted uz placam picoviny, ale podstata je snad jasna! To ze se nekomu podarilo priblizit se realne reprodukci a nekomu to trva treba o 20 let dyl muze byt klidne take mozny, nebo ne???