Fórum

12.11.2011 18:56
#73157 detail odpovědět

To Nero:
No před rokem jsem řešil jestli 5050 nebo Crowna či Phonica a nakonec padla volba na 4050.Do budoucna chci koupit ještě jednu. Mám ji v bigbítě na 4R a nemá problém. To chlazení je řešeno jedním ventilátorem, ale mnohem větším než 2450. Je tam pro víc hmoty - a to na všem. Kamarád má kopii 5050 od Phonica a než ji dal dohromady vyměnil spínací tranzistory chladiče na budičích a provedl úpravu v řízení ventilátoru. Asi vyšší napájení udělá své.
Po ujištění zde na fóru že rozdíl mezi 5050 a 4050 není tak znatelný jsem šel do 4050 a s tím že časem koupím ještě jednu a budu je používat do můstku. Po letošní sezóně jsem s provozem 4050 nadšený. Zkoušel jsem na basech různé no name zesilovače, ale 4050 fakt překvapila. Na malé akce jsem bral jeden pár Hornflexů na velké dva a lidi nadávali že je to svléká s oblečení. Je fakt koupil jsem bazarovku, ale jsem opravdu spokojen.
Toto jsou mé poznatky s chodem 4050 a doufám že jsem trochu pomohl. Rozhodně nemám moc finančních prostředků a tohoto rozhodnutí nelituji. Je na tobě co si pořídíš, rozhodně ber originál.