Fórum
Neviem aký je pán Patera, asi to nebude príjemný človiečik.Otázka?Nie náhodou preto, že za ním chodia s poruchami ľudia, ktorý ho chcú vedome odrbať?Ono každý kazový kus má svoje príznaky poškodenia.5 rokov opravujem pc a najradčej mám vyjebancov, ktorým som dal pred troma mesiacmi do kopy ich starý počítač a zrazu ma zastaví, že mu z NIČOHO NIČ! nejde.Tak pokiaľ má pc 5 rokov, nieje sa čomu diviť.až ten počítač donesie a ja vidím prasknuté krytky mechaník, ide ma rotrhnúť!Ďalší mal to isté, samo!zrazu!nič nerobil!A pri tom bočnica nedržala v úchytochn a po rozbraní som zistil, že len sata kábel bol vypadlý z hdd.To musela byť dobrá prda.Tak som len strelil, pri odovzdávaní, prečo si do neho kopol?Ááále, stará ma nasrala a takto je to s polkou opráv, kde mi zákazník dáva najavo, že pár mesiacov po mojej oprave, zase nejde a to samo!Nikto ma nikdy seno nevidel žrať, ale furt sa niekto pokúsi urobiť zo mňa vola.A ten čo to má v záruke a ide inam, asi tiež nemá čisté svedomie, lebo pri oprave sa vidí viac, než sa zdá.