Fórum

CharlesBass
02.11.2011 20:58
#72922 detail odpovědět

Anonym: Pana Pateru jsem nepokal. Nijak ho nesoudím, může se ale chovat jako každý druhý "reklamační technik", co jsem zatím v různých oborech potkal. Já zrovna fyzickou převahou neoplývám, takže jsem problém s reklamacemi vždy řešil asertivně a to tak, že mi dokonce ve dvou případech, ve dvou různých servisech proplatili i tři zbytečné cesťáky včetně kupní ceny napočtvrté neopraveného přístroje. A to se technik, vedoucí i majitel stavěli třeba na hlavu. Opravu vlastní blbostí odpáleného zesilovače přes záruku ani nebudu popisovat. Ono vyřizování reklamace nemusí být boj, pokud je problém s komunikací, i v případě PD se lze přece snadno obrátit výše. Musím tedy říci, že jsem byl, až na malou vyjímku vždy v právu. Také jsem zažil jednání u smluvního živnostníka-servisáka, které bylo naprosto bezproblémové, tam je ale dost nasnadě, proč. Což nijak neomlouvá aroganci zaměstnanců, reklamačních techniků, které obtěžují jen blbci, co neuměj ani zapnout mixér. Chápu jejich znechucení, a nutnou aroganci, co jsem stál ve frontách, každej druhej zákazník byl duševně chorý exot, který bez skurpulí svaloval vinu přímo na technika... někdy to v záplavě sprostých slov to tak i vyznělo.