Fórum
Pánové, když vás budu ještě chvíli poslouchat, tak asi sám uvěřím tomu, že se těch beden rozbilo už pětkrát víc, než jsme jich prodali, že nikdo nešel s bednou za desítky tisíc ani jednou uplatňovat záruku (k nám) a že úplně každý toho o našem zboží ví víc, než my. Prostě pitomé řeči a úplně stejně pitomé řeči začínají všude, kde se zmíní RCF TT25A, protože to je přece událost, já mám rozbitou bednu a taky jsem už slyšel o rozbité bedně. Taky pamatuju lautr stejně pitomé řeči kolem zesilovačů Tapco, mám dojem že i kolem mixů. Vůbec nebudete mít problém najít miliony pitomých keců kolem zesilovačů QSC atd. atd. Já OSOBNĚ radši prodám RCF než Mackie bednu a podle obratů je vidět, že podobně to vidí i zákazníci, ale to neznamená, že je přestaneme nabízet a nenecháme to čistě jen na nich, jak se rozhodnou. Snažím se ještě nějaké info přihodit, například ve formě těch měření tady nahoře, ale kampaně proti něčemu prostě pořádat nebudu a ani nenechám pořádat. Jo a na příštím demo můžeme nechat nastoupit ty, co by mne rádi zfackovali proti těm, co se jim to nebude líbit a nechám se překvapit, ona pořádná hospodská rvačka nikdy není jeden na jednoho :-) Podle toho žádná výhybka udělat nejde a KF650 stojí tolik, že už opravdu nemá cenu ji nevyužívat pořádně.