Fórum
Zdravím pročítal sem si tak forum a narazil sem na pár příspěvků od Drobka. Konkrétně že se mu hřeje GX5 tím že se hřeje je spůsobeno žě ty stroje od Behringera co má nejsou dobré všechny se hřejí to samé co má on sem měl zkoušeli sme to a hřálo to tak že se natom opravdu nedala udržet ani ruka. Kabeli vše originál nic dělaného doma. Nezbilo nic jiného než zavolat jednomu známému co vtomhle dělá dovezl svoje věci od RANE a zesák okamžitě schládnul a už tak netopil spíš měl optimální teplotu. Jinak QSC GX5 taky vlastním a můžu říct že ho trápím taky dost a pořád drží ale eště se mi nestalo aby na něm blikl CLIP a to ho používám i na venkovní zvučení k satelitum 2xB.C. 450W a pod nimi mám 2xMT 18 sub osazené B&C 18PZB100 na zesu Phonic XP3000 v můstku 4ohm. GX5 se nikdy nevypl drží v 8ohm na 4ohm nikdy nejel dobrej stroj za ty peníze jsem sním spokojen. Do 4ohm bych ho ale raději ani nedával je to na hraně na 8ohm hraje nezkutečně dobře. Stím zesilovačem se musí opravdu rozumě a né ho zbytečně trápit a mačkat zněj co to dá pak to vydrží. Od Behringera nic nebrat moje zkušenost vše od něj nějak hraje a nějak funguje ale zvuk to brzdí a hraje to mín. Já vše od něj vyměnil taky za RANE a spokojenost ted to teprve hraje tak jak má a za to vše děkuji PRODANCE že tu sou kluci kteří umí dobře poradit a mají zkušenosti kluci díky.