Fórum

21.10.2011 22:24
#72655 detail odpovědět

Jardo, je pátek pozdě večer a mám jako vždycky hodně práce. Kdybych se já házel do klidu, tak už nikdy nic nestihnu. Nepatřím k těm, co si můžou na něco ještě dalších deset let počkat, taky nepatřím k těm, co nejsou na žádnou budoucnost zvědaví. Já jí chci vidět co nejvíc a tak na tom dělám :-) Ne, UPS nejsou v ceně, ale jsou dneska skoro zadarmo. Já jsem zvažoval, jestli nebudeme k iLive dávat jako bonus něco od Apple s tím softem, co dovoluje mixovat bez mixu, ale nějak jsme to zavrhli, on si každý umí vážit jen toho, co si zaplatil, ne nějakých darovaných bonusů, takže jsme dali přednost nejnižším prodejním cenám. Navíc je snad jasné, že ani jedno z toho není pro použití iLive nutné, pouze to zvyšuje komfort. Záložní napajecí zdroj analogového mixu s sebou taky málokdo vozí a většina lidí o té možnosti ani neví a ono taky stačí, aby se ve stabilizátoru pokazilo takové malé nic a máš kompletně po celé show a pokud nezabere napěťová ochrana, tak i po celém pultu. Digitály nejsou jediná choulostivá věc a digitály dneska nejsou jen mixy. Jestli někdo chcete vědět, co to je skutečné digitální peklo, tak se informujte na situaci v kinech, kde přehnaná snaha o ochranu proti pirátům a totální sraní na všechny majitele i provozovatele kin (mimo multikina, ta mají silnější pozici) zařídily, že můžete mít plný sál lidí, všechnu techniku v naprostém pořádku a stejně je budete posílat s omluvami domů a to OPAKOVANĚ, protože film prostě nespustíte a zkontrolovat si to dřív NESMÍTE.