Fórum

21.10.2011 20:56
#72651 detail odpovědět

Aby z toho nebylo čekání na Godota. Na "ten správný digitál" se dalo začít čekat před deseti lety a klidně na něj půjde čekat i za deset let, akorát mezitím uplyne zase jedna lidská generace a úplně jinde bude úplně všechno. Možná tou dobou nebude ani elektrika, natož nějaké pulty, které by ji potřebovaly. Anebo už nikdo nebude nikam chodit, jen si to virtuálně zakoupí ve virtuálním kšeftu a oni mu celý zážitek pošlou rovnou do brejlí nebo mozku. O nějaké spodní hranici je úplně zbytečné diskutovat, tu si vždycky bude každý představovat úplně jinde. Mně taky občas vytáhnou v kině stařičkou kapesní Yamahu bez vědeckých funkcí a odezvučí s ní cokoli a nikdo se mne neptá, jestli jsem si to takhle představoval a tuplem se na to neptá žádného návštěvníka koncertu. A to je prosím aspoň opravdu mix a dokonce digitální, když si kapela sama doveze s sebou zbrusu nový Soundking powermix a bedny, tak to už koukáte, kam byste utekli. A to nemluvím o těch, co hrajou za párek a pivo !! Pak mne opravdu ty pindy o riderech a totální nepoužitelnosti iLive přijdou jako volání po tom, aby někdo mezinárodně vyšetřoval vraždu Kadáfího. a že jich je po českých diskuzích taky sakra hodně, až se člověk diví, kdo to vedle něj žije.