Fórum
Jak už tady někdo napsal, tak je skutečně pravda, že Krhová zachrápala někdy v roce 1994. Jinak ale pamatuju aparát /nevím, jestli je tady někdo z tohoto regionu/ v Tropic Clubu na Provodově, kde to cca v roce 1993 hrálo fakt dobře. Bylo tam šest satelitů 11"+tweeter+dva nějaké podivné subbasy, v kterých nevím co bylo, ale tlačily famózně. Živené to bylo dvěma "starými dobrými" Peavey CS800 a CS1200, jenže DJové a zvláště ti nejmladší a fungující současně jako moderátoři v lokálních rádiích jsou hovada a tak byla tahle sestava do roka a do dne poničená tak, že byla zralá na generálku. Je to bezpochyby i tím, že staré CS800 a CS1200 nemají limitéry, takže kliky hore a já jsem nejlepší. Peavey CS800 mají poměrně vysoký hudební výkon, takže i když to tam bylo zapojeno sérioparalelně, dokázalo to za ten rok ty satelity odflákat. Pochopitelně to byly panem Cimbalou překopané ARO711 /nebo ARO7908, čert ví/, které měly cívky na uhel, žárovky ve výhybkách spálené a tři z šesti tweetrů /asi nějaké GDWT9-80/ spálené taky. Bohužel byl majitel toho klubu takový debil, že do toho nechtěl investovat než nějakou směšnou částku, navrhoval jsem mu tehdy do těch satelitů nějaké poměrně levné 12" Eminence, nové kmitačky do výškáčů a kompresor-limiter, tuším jsem měl tehdy vybrán nějaký Alesis nebo co to bylo, už je to drahně let. Majitel odmítl požadovanou částku investovat, nechal to tak i /na tu dobu/ s těmi silnými zesilovači, takže po dalším půlroce už to jenom bouchalo, subbasy kupodivu vydržely. Tak to obvykle dopadá, když instalaci dělá někdo, kdo nedomyslí do konce a neuvědomí si, co se s tím aparátem bude dělat a kdo na něj bude hrát. I kdyby to měl být nějaký levný krám, třeba od Tesly /ten teslácký kompresor-limiter funguje dost dobře/, tak by nedošlo k takové apokalypse...Jenže cimbalovci potřebovali prodat hlavně bedny, zbytek jim byl u prdele. Momentálně je tuším ten klub zavřený, protože je zavřený jeho majitel..