Fórum

13.10.2011 16:48
#72503 detail odpovědět

2 Petr Vs: To jsi byl Ty? To jsem si Tě nespojil... pravda, tohleto docela hrálo, myslím, že jsem na to dělal CM, nebo to bylo s Kurtizánama? Ale dělal jsem taky někde na moravsko-polsko-slovenském pomezí Kurtizány na nějaký velký akci, byli tam taky polský TSA (slavná heavy parta, která jezdila za komančů i na západ, něco jako maďarský Omegy), byl tam přímo od AC nějakej L/A ze čtyř velkých boxů (cca jako KUDO) a to teda hrálo šíleně... eště celkem slušně hrajou ty scoopy vrchy s 2\\\" ve Zlíně v Golemu (akorát je to hrbatý a musí se to hodně doekvalizovat)...

2 radek: já měl AC jako PA v divadle, a když jsem jednou potřeboval vyměnit vstupní konektor, tak jsem povolil misku s konektory, a ona nešla vyndat. Tak jsem holt bednu rozebral, vyndal reprák a zjistil jsem, že dráty od vyhybky ke konektorům jsou úplně knop, nebyl tam ani centimetr rezervy... jako vejškáč v těch bednách byl McFarlow GT9/80 nebo nějakej jeho klon, reprák, kterej se snad dal použít leda k elektronické siréně...

Já chápu, že laciný bedny někdo vyrábět musí, protože je řada zákazníků, kterejm vůbec nezáleží na tom, jak to hraje; a od bedny pod 5000 opravdu nemůže člověk žádat nic než aby se nerozpadla vlastní vahou a vydala zvuk (jakýkoli)...takových věcí je řada, různé ty Dexony, McCtypty, Omnitroniky, American DJ, RH soundy... aby si snad Cimbalovi nemyslili, že jsou jediný, který meju.