Fórum

11.10.2011 23:53
#72446 detail odpovědět

ad Cimbalofony: pochybuju, že by PRODANCE začal někdy prodávat reproboxy AC. I s tím DANem je to tak, že napřed se musel DAN akustik pochlapit a vyrobit bednu, která je laciná, přitom SLUŠNĚ hraje (s ohledem na cenovou kategorii!), je mechanicky solidní (dtto!) a zcela profesionálně vypadá a pak mohla být řeč o nějaké obchodní spolupráci.
Od AC jsem zatím za celá léta nepotkal bednu, která by hrála jinak než příšerně, hrozně anebo v tom nejlepším případě jenom špatně, každopádně byla pro moje ucho drahá za jakýkoli peníz a krom toho všechny vypadaly jako laciné domorobo (= koberec a plastový rohy; ať mi CARVIN, Cerwin-Vega! a podobní shitaři odpustí - hnus!) Možná jsem měl jenom smůlu a někde jsou AC bedny, které hrají, nevím. Ale vytrvalá snaha udělat z prdu kuličku mne přesvědčuje o opaku ("...podoben středověkému alchymistovi pachtil se za přeludem, padal a zase se zvedal, jenže na konci jeho cesty nezářil kámen mudrců, nýbrž univerzální mýdlo. Mýdlo, vyrobené z bezcenného svinstva nepatrnými náklady, ale výsledek: skvost") - slovo mýdlo nahraďte slovem reprobox...
Doufám, že je všeobecně známo, že za návrhem řady boxů MEGATON stojí Hubertova osoba, a tak vzhledem k tomu, že od MEGATONu jsem slyšel nemálo boxů, které OPRAVDU HRAJÍ (srovnatelně se zahraniční produkcí za podstatně vyšší ceny), má u mne pan Mašín nesrovnatelně větší kredit než alchymisté z Krhové.