Fórum

01.10.2011 17:54
#72197 detail odpovědět

Jo, někdo je konzerva a někdo není, u telefonu je to čistě osobní věc (já mám stále Nokii 6310, kterou kdysi Milan zahodil) u techniky, kterou používám k obživě, už méně a u zboží, které prodávám, zdaleka nejmíň. Respektive musím počítat s tím, že normální je ho inovovat aspoň tak rychle, jak skutečný technický vývoj dovoluje a jiný postup je zvláštní a měl by být podezřelý. O přebalovačích se tady bavit nemusíme, snad si opravdu nikdo nemyslí, že EAW ty nové modely dělá změnou vzhledu starých... Co bude lepší na ARCS ? Že nemá žádný středový reproduktor a jen středobas a driver ? Co bude lepší na KUDO, že stojí a váží mnohem víc ?? To má být v klubu nějaká výhoda ? S KF650 souhlas, ta to řeší dobře, KF394 možná ještě líp a EAW toho může nabídnout ještě spoustu, včetně hromady beden 15+1,4", ovšem za úplně jiné peníze, než ARCS. Takové (to už samozřejmě třípásmové) KF300 by byly přímo lahůdka. Mně to připadá, že fakt o EAW především fandové a majitelé L Acoustics nevědí vůbec nic, respektive mají velmi povrchní dojmy jen z pár modelů beden. Jenže EAW vůbec nejde posuzovat jen takhle a zbytek pokládat za něco "na nádraží a do kina" anebo dokonce "na WC", jak sem kdysi taky jeden znalec napsal...