Fórum

30.09.2011 13:06
#72133 detail odpovědět

Heil Pánové nebaví mě tady číst dokolečka kecy o vychvalování Heilů. Kdybychom htěli vychvalovat Heily, tak ostrojíme kapelu jen Heil miktofony. Já jsem pro DEMO 3 navrhl a zrealizoval SROVNÁVACÍ TEST mikrofonů Heil jako námi nově zastupované značky na našem trhu se standarty, které všichni používáme a doufám všichni notoricky víme jak který hraje. Proto byly použity na jednom nástroji 2-4 ks RŮZNÝCH nikoli stejných značek mikrofonů. Srovnávacího testu jsem se já osobně neúčastnil, právě proto, abych předešel podezřením typu " ON TO VYCHVALUJE DO NEBE, PROTOŽE JE V PRODANCE ZAMĚSTNANÝ " proto srovnávací test obsluhoval MAD a Bertík, jako lidé najatí na jednotlivou akci jako zvukaři , nikoli jako zaměstnanci firmy. Takže když MAD nebo Bertík při testu řekli že něco hraje lépe než něco jiného, byl to jeho názor na danou situaci i použití. A pokud jsem dobře sledoval, výsledný mix , tak byly použity Heil mikrofony jen na něktré nástroje ( tam kde se klukům zdály nejlepší). Výsledek byl, že se hrálo na směs značek mikrofonů, nikoli jen na Heil.