Fórum

Jakuz@sound
28.09.2011 18:17
#72082 detail odpovědět

Demo3....Velké dík prodance za tuto akci,páč tohle zorganizovat a dát do kupy..to kloubouk dólu :-) Díky moc za jídlo,pití a zábavu :D a díky p. Hrůzovi za (i když kapele udělal asi velkou čáru přes rozpočet :-) za překopání programu a to že místo prezentace mikrofonů atd pustil sestavy LA a basovky...páč jsme byli hlavně zvědavý na basovky a do cca 18:00 jsme letos nemohli čekat :-( Velké dík!
Jinak KF394Nt to je úplně jiná liga,to jsme si sedli na zadek a jenom zírali co tohle dokáže...mimochodem rýpnutí od nějakého posluchače že \\\"proč jim pomáháte ze zhora\\\" :D :D to se směju ještě teť :-)
Jinak JFL210 JFL118 pecka...Pak ty basovky od RCF TTS28A a klasické SB1000 to je moje řeč,akorát : jelikož hrajeme styly od housu až po techno tak by se nám líbilo si je více poslechnou nějakou nahrávkou více zespoda,ale snad někdy příště :-) nevadí... Megaton s Ciare a ND215 taky za takové peníze luxus,ale co se mne dost zamlouvalo a snad se mi o tom i zdálo :D byly u Dj stanu EAW AS660e a k tomu BH622...to bylo i na malou hlasitost tak lahodící zvuk pro moje hluché uši,že jsem byl akorát pak nasranej že je to zatím jenom sen :-) jo a Mackie HDA taky vůbec nebylo špatný....a řízek ten byl!!!