Fórum
To česťa:
No jasný, jak říká Bubeník Miloš Dvořáček jsou to VELKÝ MORLOŘI, mimochodem Cocker byl boží a Mr. Big jsem bohužel nestihl, asi jsem někde HOLIL :-))) Jen jsem vlastně v tom psaní chtěl zmínit to, že na čem si ULÍTÁME my zvukaři, nemusí vždycky vyhovovat ani těm klientům Posluchačům, ani vlastně těm muzikantům. Tihle špičkoví jistě dobře vědí co a proč chtějí zrovna tak či onak...Vlastně jsem to psal v reakci na to, že někde níže padla kritika na Martinovu adresu, že nám na demu3 zamíchal míň kopáku, tak jen že Martinovi jednak důvěřuju a že jsem vlastně radši než kdyby víc...:-) Souhlasím s tím, co tu taky už padlo, že je to určitá móda a vlastně deformace reálného zvuku toho nástroje... Ty módní vlny jsou trochu vopruz, ale vždycky to po čase opadne, byla doba neposlochatelně prokomprimovaných masteringů a dneska už se od toho pomalu ustupuje, protože to mrví dynamiku, barvu i prostor a navíc, jak zmizí dynamické propady, začne ta hudba za chvíli vlastně obtěžovat...Tak doufám, že opadne i Tebou vtipně popsaný soudobý styl KOPÁK, ZPĚV A OSTATNÍ SRAČKY. To jsme ale pořád u nějakého mainstreamu, ale mě by fakt zajímala zkušenost Martina z těch tvrdých žánrů, tu já prostě nemám, tam jde asi o dost jiný věci, tam je megatlak asi na místě a musím říct, že některé z předvedených cajků to teda fakt dávaly...Když si vzpomenu na technickou vybavenost před dvaceti lety, nechce se mi ani věřit...dobrejch cajků je mnoho a já sám se mám co učit, abych jim stačil, takže už nebudu mudrovat a jdu si něco novýho naštudovat, abych nebyl out, už takhle jsem za starou konzervu :-))) zdravím, George