Fórum

26.09.2011 22:30
#72031 detail odpovědět

Díky týmu Prodance za Demo3. Byl jsem zatím na všech předchozích a mám dojem, že úroveň stoupá. Jen tak dál. Díky Medvědům, že mě vyvezli, a že jsem si mohl dát pár pivek. :)
Téměř celý dopolední test aktivek RCF jsem vynechal, skoro vše bylo slyšet už na demu předchozím. Zvolená testovací nahrávka celkem vyhovovala, i když zrovna subům RCF, a to všem, moc neseděla. Její omílání dokola je v pořádku, střídání nahrávek by mátlo. Na projekci by se kromě typu a ceny mohlo objevit i osazení a třeba příkon pro ty, kteří daný box neznají. Vedle SPL metru bych uvítal i záběr na zadní panel aktivek. Heilovy mikrofony mě, konzervativce, nijak neuchvátily, zato jeho příručka pobavila. Martinovi jsem vůbec nezáviděl zvučení Iloniny doprovodné kapely. Nástrojové obsazení bylo pro testy jednotlivých aparátů možná až zbytečně složité a to škodilo nejen zvuku aparátů, ale i výkonu kapely. Pro první porovnání by jistě stačil např. jen zpěv Pavla Bohatého akustická kytara... Celý Eastpark už bylo jiný kafe a Bertík udělal velmi slušný zvuk. To byl jediný moment, kdy se mi velmi líbil zvuk Widelinů, ale... zas ta cena, to už raděj KF730.
Príma bylo i intimčo s monitory za pódiem, kde jsme si i my tišší a stydlivější, viď Medvěde, mohli zkusit nechat klipnout NX12-SMA. Catering jako obvykle na jedničku. Světla a DJ/VJ stánek mě ažtak nezajímal, ale příznivce si jistě našel...