Fórum
Demo 3: Tak sbaleno a odvezeno, jdu se restartovat, abych byl zítra použitelný. Něco k postřehům. Opravdu nebyly nijak naequalizované jednotlivé aparáty na danou nahrávku, jen byly nastaveny jednotlivé systémy procesingem ( u pasivních procesorem - EAW= UX8800, Wideline=SC-28 , u aktivních vestavěným od výrobce) jediný zásah jsem udělal u Wideline a to na 300hZ, - 3dB, Q=6,5 a to na repro i kapely ! Co se týče narážek , že jsme pomáhali některým kompktům ze shora, tak opravdu nepomáhali ! Přepínání apárátů jsem prováděl pouhým routingem outputu na iLive z FOH. Při porovnávání jednotlivých boxů MONO, jsme měli pro aktivky z FOH 3x XLR - z AUXU( levé stanoviště , pravé stanoviště a sub) a na pasivní boxy kromě EAW jsme měli další dva AUXy vrch + bass poslané do Ashly racku ( Protea 4.8SP, + 2x KLR zesik, ani nevim co tam kluci namontovali) presety připravoval MAD ve středu na prodejně a co vím tak Megaton byl jen na jeden preset bez EQ DLY jen s X-overem. další Aux byl k Mirečkovi do UX 8800 pro EAW ( včetně té obludy MQV), kde Mirek přepínal pouze fabrické presety s použitím Gunness Focusing ( nebyl čast to nějak ladit, takže jste to slyšeli, tak jak to posílá fabrika) Na demu jsem napočítal 8 procesorů UX 8800 - jen pro představu.