Fórum
DEMO 3 bylo opravdu super,porovnání aprátů při živé kapele se nic nevyrovná.Klobouk dolů za tak z organizovanou akcí.
Možná jsem tam byl trochu za \\\"pruďáka\\\" který chtěl aby si MAD dal víc nahlas mikrofon nebo aby menší sestavy trochu víc solil(že KF740 hraje,víme všichni) nebo aby při druhé kapele bylo ubráno 80Hz na baskytaře.
Při první kapele se lépe ukázaly cnosti a necnosti jednotlivých sestav a mám dojem ,že na analogu by šlo nastavení poměrů rychleji.
Co se týká nazvučení kapel,tak si MAD určitě užil,změna aparátu s poměrem nástojů a jejich zvukem dost zamíchala.
U druhé party to byla větší pohodička kde si měl i zvukař čas hrát s delayem.Vazby bych neřešil, nebyl to koncert a bicí: snare mohl být určitě víc nahlas,to jsem za.
Co se týká aparatur ,tak cca půl hodiny co byl Milan nepřítomen, jsem stratil přehled co vlastně hraje.
Tahání za kabely a poplácavání boxů bylo určitě účinné.
Mikrofony na tomy a velký buben mě velice v překvapily,ostatní jak co komu sedlo do \\\"huby\\\".
Reproboxy - určitě KF394NT,na takovou mini bedýnku takový mega zvuk,
\\\"s levných\\\" - určitě MEGATON EMC2121,NDM152,ND215,TAURUS 152-1,181PD.RCF 8002A - tak tu si určitě nekoupím.
Dorazil jsem až ve 12:30h, tak že mi toho také dost uniklo.
Laser, taky dobrý(nesundalo to listí ze stromů?)
Řízky také super,kafe bylo také dost,jediný zápor na akci byl že jsem nic nevyhrál ,doufám na DEMU 4 to bude napraveno.