Fórum
Akustické podmínky v letňáku jsou podle mne zhruba průměrné, proti sálům nejspíš lepší (konečně jsme aspoň nouzově zatlumili přední stěnu kabiny, která dělala odraz velmi markantní, protože je prakticky v ohnisku té plochy tvořené promítací stěnou) a proti holé louce na rovině v něčem horší a v něčem lepší. Testovat v podprůměrných nemá velký smysl, víceméně blbě bude hrát všechno a vynaložená práce, celkový dojem, únava z dlouhého poslechu atd. budou v horším poměru. Mimochodem ta nástrojovka by mohla být popudem pro někoho, kdo s nástroji obchoduje, aby se takhle příštího dema zúčastnil. Určitě by to pomohlo všemu. Z těch "maličkostí", které by hodně pomohly, je zřejmě laserové označování aktuálně hrajících beden, já jsem to chtěl mít už loni, ale byl jsem taknějak přehlasován, nikdo se tím nechtěl vážně zabývat. I pitomé silnější laserové ukazovátky by bývalo letos dost pomohlo, ale nikdo ho neměl :-( Zrovna tak nám nestihly dorazit čelovky, které jsme objednali na poslední chvíli a na podiu a v backstage by se vyplatily za jeden víkend. Příště tam snad už budou pracáky ze střechy, my každý rok na letňáku pár set tisíc investujeme, jinak by nebyl ani provozuschopný, natož docela pěkný...