Fórum

26.09.2011 12:28
#71982 detail odpovědět

Některé ty nápady realizovat jednoduše nejdou, protože na ně není čas. Především to jsou různé rozstřely s konkurencí, to je úplně jiný typ akce a my je děláme jen výjimečně a jen pro konkrétního zákazníka, ne pro širokou veřejnost a pravidlem je při nich MINIMÁLNÍ počet různých beden. Nezajímalo by to ve výsledku skoro nikoho jiného. Co se týká pořádání na louce, tak to také není nic pro nás, protože jedním z důvodů, proč jsme si to kino vzali na hřbet, je právě velká volnost a určitý komfort v pořádání akcí. Stojí nás to hodně a byli bychom blázni, kdybychom to zahodili a jeli někam jinam s toitoikami a centrálou. Mám dojem, že už ty stovky míst k sezení jsou velké plus. Jsem rád, že Taurus 152-1 už se ukázal trochu lépe než minule, sám jsem zrovna musel odjet, ale s novou výhybkou jsem si dal nějakou práci a doufám, že výsledkem je bedna, která za těch pár korun nezarmoutí. Heil jsou možná poslední důležitá značka mikrofonů, která u nás chyběla a jsme rádi, že jsme se jejího uvedení na trh ujali, protože výsledky jsou nad očekávání dobré. Nevěnovat jim část DEMO3 by bylo omylem a je to jasně vidět i z té ankety tady vpravo, jsou na druhém místě...