Fórum
Chci poděkovat za kapelu Cross Country, pro nás obrovská zkušenost a rádi se kdykoli zůčastníme podobného projektu. Klidně nazkoušíme věci dopředu, jak navrhuje níže kolega...určitě by byla menší honička, hlavně pro Martina Dušáka, kterého obdivuji za to, jak \\\"vařil\\\" na vynulovaném stole...když jme s Xindlem X předskakovali před Pink na slavii, byl tam obrovskej skluz zvukovky a já jsem sotva pořešil monitory, v domění, že někdo lehce \\\"chytá\\\" venek, a už nás vyhnali...to pak bylo divení, když jsem přišel za totálně vynulovanej Digidesign, volal jsem kapele do backstage, aby dělala minutu \\\"mlhu\\\" než začne hrát, trochu jsem si to\\\"nagejnil\\\" a jupí...to jsou prostě výzvy a to mě baví. Obdivuji Milana Hrůzu jak dlouho a k věci mluvil, to fakt není žádná sranda a k tomu, jak je psáno níže o různých barvách hlasu, to je myslím hrozně důležitej postřeh. Zmasterovaná a vytuněná nahrávka bude opravdu hrát na většině cajků podobně a třeba nás i oslní, ale teprve na reprodukci hlasu se ukáže strašně moc o dynamice, vyzařovacích úhlech a zpětnovazebních vlastnostech. Náš pocit na pódiu byl z většiny aparatur dobrej, něco trochu hrálo dozadu, ale některé systémy byly pro množství velmi blízko nás, takže vlastně ztížené podmínky... Na téma Heil bych napsal jen krátce, že bicí sada mě docela přesvědčila, ale pokud se týká zpěvu, zůstal bych u Senheisera ev. pro někoho Shure. Díky též Bertíkovi za monitory, občas se \\\"monitorák\\\" na kapelu ani nepodívá a tady byl kontakt a ochota po celou dobu hraní. Leckde pořád přetrvává jakási oboustranná arogance mezi zvukaři a muzikanty a já jak sedím \\\"jednou prdelí na obou židlích\\\", tak hrozně vítám takovouhle vstřícnost. Mám dobrý pocit, že jsme byli na \\\"jedné lodi\\\". Díky a hodně zdaru všem. George