Fórum

26.09.2011 10:37
#71971 detail odpovědět

DEMO3. Na této akci jsem byl letos poprvé, původně jsem se chtěl zdržet jen do oběda ale nakonec jsem zůstal až do konce. S délkou ukázek jsem neměl problém, vybraná hudba ok, možná by bylo vhodné, kromě nahrávky, která má na všech aparátech hezký zvuk, pustit i nějaké (třeba přeřvané, metalové, s malou dynamikou ale kmitočtové vyrovnané) svinstvo, při kterém by se možná víc projevily neduhy těch malých beden (pro PA aparáty bylo toto zařízeno dvěma, žánrově různými kapelami). Otáčení beden byl dobrý nápad. Orientační měření SPL nevím, zda mělo význam, možná by bylo přínosnější přepínat bedny při stejném buzení, pro porovnání citlivosti, zejména ty malé bedny zezačátku - nejsem ale příliš odborník, tak berte tento názor prosím s rezervou.
Množství informací ok, informace o konfiguraci osazení a nějaká zajímavá technická řešení (pokud jsou) beden určitě nevynechávat.
U PA aparátů jsem někdy nevěděl, který právě hraje, p. Hrůza to pak vylepšil tím taháním za kabely ale příště by možná nebyla marná nějaká indikace třeba LED, aby bylo jasně zřetelné, která sestava hraje (u neočíslovaných PA sestav).
DVJ- Wizzard je magor :) , při té videoukázce byl problém oddělit záběr na jeho práci od jehího výsledku - výstupního videa. Příště buď natvrdo rozdělit obrazovku na dvě, místo prolínání obou zdrojů na jedné (nebylo totiž vždy jasné, co je záběr na něj a co je jeho vytvořené video), nebo přidat druhou obrazovku. Oddělená prezentace \\\"DJ Stage\\\" s ukázkami práce s videem DJ Frikyho byla pro mne přínosnější, než závěrečná ukázka na velkém pódiu.
P.S. Brožuru o mikrofonech Heil jsem v \\\"balíčku na cestu\\\" nenašel, naštěstí jsem si ji vzal již dopoledne, protože mne zaujala.