Fórum

22.09.2011 15:18
#71863 detail odpovědět

Já se nebudu pouštět do netové diskuzní války, ze které nikdy není vítěz až nakonec to jednoho omrzí. Na ten dixík apod. během dne pro prázdné náměstí s páru důchodci opravdu nic nebylo, jinak dvě tt25 po stranách na podiu se daly večer použít jako vykrytí předku. Lukáš než to hodil na PD, už dopředu řekl, že se hned někdo na diskuzi chytí na blbě postavené bedny 4PRO, mohu jen sdělit svou zkušenost takovou, že ať jsme na více akcích toto stavěli k sobě nebo do rádoby většího rozptylu, nikdy nebylo dosaženo razantního zvukového rozdílu, jakého bych si i sám přál. Mohu ujistit, měl jsem obavu,(poněvadž hrají 4PRO dozadu) že mi budou hrát do podia a pakťáky chystala jiná organizace bez optání jak a co, že to bylo tak na hraně a do podia se mi to nesbíralo už s ohledem na to, že jsem nemusel nikomu SMA 3002 nafukovat k prasknutí. Je fakt ten, že vprostřed do 3m od podia vjem více podiového zvuku. "Hlavně, že každý to má děsně na svém ošetřené, že?" Pokud se mám více věnovat hraní, tak právě proto mě serou ta Vaše moudra, když je mnozí nesplní. A to nemluvím o kroutilech, kteří během produkce nezvládají monitoring neustálými proměnami hlasitosti, ba dokonce si mýlí cesty mezi sebou. Právě proto jako muzikant si toho všímám víc, ubral jsem hodně na arogantnosti vůči zvukařům, protože kdo zkusí, ví jaká je to dřina, dnes raději s nima hledám kompromis, ale často je to nezvladatelné s vemenem, ale takové snad věřím, že na PD ani nechodí. Ale opravdu spousta Vás nedokáže přejít ten moment, že někomu jinému může něco hrát. Závěrem to Romanovi hrálo dobře dle ohlasu během dalších dnů a mnohá střední generace i tak zažívala pocit, že jim někdo chce vyrvat srdce z hrudi. Opravdu není každý zvědav na kravál jak ve válce, hraje se pro lidi a mnozí chtějí poslouchat. Apropo i No Name se nechali ukecat a hráli u nás na MH2+4PRO a takto jsem ty bedny ještě snad neslyšel hrát, takže jako v mnoha je to i o kroutilech a uších. Nehaňte všechno a vždycky jenom pro závist a ješitnost.