Fórum

22.09.2011 05:30
#71845 detail odpovědět

Pravda, i já jsem poměrně věrným zákazníkem Prodance-než bych riskoval na pódiu co se týče kabeláže s různými Oelhbachy, Klotzy a podobnými /i když ten tenčí Klotz tuším MY204 mi velmi dobře posloužil/, tak ten silnější MY206 bych si do kufru nedal. Když jsem sledoval, jak se i při poměrně šetrném pájení taví izolace žil, tak takový kabel toho nemůže dlouho vydržet, zvláště když se po něm šlape kdejakej debil, kterej přes jeviště projde. Velmi dobrou zkušenost mám se Sommercable no a jednička je u mě Tasker, ať si stojí kolik chce, nikdy nezklamaly ani jednotlivé kabely, ani párák.
Ale rejpnout si musím: slyšel jsem už poměrně dost line-arrayů včetně toho bájného SECA, které ještě nikdo nikdy neviděl a neslyšel - já jo a je to RH sound ve světlemodrém...
Nejlepší zvuk, co jsem kdy slyšel, byla velká Alfa osm segmentů na straně a osm subbasů také na straně, živeno vše Camco, s rentálkou z Meziříčí tady nebudu zbytečně dráždit :-)
Druhý takový výborný zvuk jsem slyšel z KV2 VHD od zvukaře s velmi šikovnýma rukama, jinak jsem žádné excelentní LA nikde neslyšel a když, tak to bylo tak přehulený, že já, ačkoliv zvyklý, jsem musel po čtvrthodině pryč, protože mi začalo pískat v uších.
Jak už jsem psal, ačkoli stará a já taky, zůstává pro mě velká Alfa, dobře nastavená, zatím tím nejlepším, co jsem kdy slyšel.