Fórum
Jak je vidět, aplikace TT25A je skutečně zajímavá, asi o hodně víc, než celá PLASA :-) Neblázněte lidičky, my těch zákazníků máme tolik, že opravdu ani fyzicky nemůžeme všechno jejich počínání řídit nebo kontrolovat, co se týká zvuku, tak vyloučit u něčeho takového, že by to mohlo hrát i docela dobře, prostě nejde. Optimální z hlediska techniky to jistě není, ale z hlediska rozpočtu na aparát klidně být může. Trochu mne straší to věšení, jestli celou váhu drží jen ta spodní bedna, tak už se jede na ten bezpečnostní násobek a to není dobré. Podobně to ale asi je i s tím "uchem", na kterém to celé visí a kdyby bylo nejhůř, tak se pod tím asi nikdo zrovna nacházet nebude, jsou mnohem horší případy. Vícekanálových kompresorů moc není, navíc samotné zapojení a součástky v těchto fialových hnusech nejsou ještě špatné, jen to provedení a falešné vzbuzování pocitu, že jde stále o ten samý starý dobrý KT. Kam to vedlo, to asi dneska vidí už všichni, tenkrát jsem si to troufnul říct jen já a myslím, že toho Behringera jsem zmínil velice případně !