Fórum
Hubert napsal: "Jestli je to současně i zákazník na Avanty, to nevím, ale pokud by se to srovnání zdálo firmě Audiopro přece jen trochu přitažené za vlasy, tak jistě měla možnost ten text trochu ovlivnit. Oba něco o způsobech výroby recenzí víme a já jsem tuhle kapitolu nechtěl za žádných okolností otevírat, je to jako pouštět cirkus se slony do míšeňského muzea porcelánu."
Pokud vím, tak do recenzí nikomu nemluvíme, kdo co napíše, je to na jeho triko. Funguje tak maximálně instituce "komentář distributora" nebo jak se tomu dá říci jako dovětek k článku". Jak to dělají jiní, viditelně nebo skrytě, je jejich věc.
Nějak si nedovedu představit, že bych recenzentovi řekl: "Hele, nesrovnávej to s RCFkama, Hubertovi se to nebude líbit..."
K ostatnímu se nehodlám vyjadřovat, obzvláště se zdržuji komentářů k věcem, o kterých skutečně nevímInebyl jsem u nich, zejména plivání špíny ve smyslu "všichni víme jak to chodívá, určitě tot ak dělají taky" atd. Tedy situace "nemám to ničím podložené, tak si alespoň plivnu s odůvodněním "přece všichni víme"....