Fórum
Abychom si nalili toho čistého vína po okraj, tak on to hlavně a nejviditelněji srovnával tvůj kolega recenzent a zvukař zde: http://www.audiopro.cz/s4s/pdf/avant12A_ms_9-2010.pdf Jestli je to současně i zákazník na Avanty, to nevím, ale pokud by se to srovnání zdálo firmě Audiopro přece jen trochu přitažené za vlasy, tak jistě měla možnost ten text trochu ovlivnit. Oba něco o způsobech výroby recenzí víme a já jsem tuhle kapitolu nechtěl za žádných okolností otevírat, je to jako pouštět cirkus se slony do míšeňského muzea porcelánu. Zatím existuje jakási křehká rovnováha, ozbrojené příměří, studená válka s arzenálem pro hodně velký overkill. Audiopro ji i zde jako ten "slabší, co si taky chce ukousnout z koláče", porušilo a jestli budeme tímto směrem pokračovat, tak to taky může znamenat konec jakýchkoli aspoň trochu věrohodných recenzí domácího původu. Věř mi, že potenciál pro to existuje a za výstavami pak můžou jít docela rychle i printy. S věrohodností se ztrácejí kšefty mnohem rychleji, než s čímkoli jiným, snad ani ta insolvence není takový problém, z té se dá vyhrabat, ale jak někomu přestaneš věřit i nos mezi očima, tak je odkecaný. S tím bychom si nikdo neměli zahrávat nebo to tady všechno najednou spolkne "německá solidnost a kvalita" a "prolhaným zlodějským čecháčkům" zbyde akorát dávat zboží do regálů a usmívat se na kunčafty.