Fórum

14.09.2011 23:58
#71662 detail odpovědět

Dneska mi pan Šafařík řekl moc hezkou a pravdivou věc: "Ale já to nejsem, kdo se snaží srovnávat Avanty a RCF TT, dělají to moji zákazníci a Huberta by mělo těšit, že v tomto okamžiku RCF funguje jako brand, jako etalon, to už něco vypovídá o tom, do jaké pozice se RCF i díky Prodance dostalo." No každopádně jsem zvědavej na monitory DAS Road 12A, který teď mám půjčený...
Je mi Huberte jasný, že každý obchod je tak trochu válka (o to udělat z hlav zákazníků obsazené území), ale co mají ty chudáci od konkurence dělat - přiznat "nojo, víte, to naše zboží za 40.000,- odpovídá kvalitou /osazením, použitou elektronikou, koncepcí/ tomu vašemu v kategorii okolo 25.000,- , ale nám to holt dodavatel dává za takovéhle peníze..." To snad přece jenom nejde, tak musí trochu šikovně lhát, trochu mlžit a trochu kolem sebe kopat. Vlastně je mně jich líto - dyť i oni potřebujou zákazníky, aby mohli svým dětem dát aspoň ten talíř vodovaté polévky.:-)
To je smutnej svět, už to vidím jak mě žena vyhodí, že jsem starej, tlustej a neodpovídám už požadavkům současného trhu.