Fórum

13.09.2011 23:51
#71630 detail odpovědět

Já jsem asi furiant od přírody, ale ta nabídka mi přišla rozumná. Co se týká pořadí, tak nejprve přišel váš šum a až potom na něj moje reakce. Já jsem ochoten uznat, že jsem byl až z 50% nepřesný, protože jsem to kvůli názornosti zjednodušil. Vy jste byl úplně vedle, pokud tedy šumem oba myslíme zhruba totéž a ne jen jakoukoli nehladkou křivku. Tedy pro mne je to vyřízené, je tam naprosté minimum šumu a jasné znaky hřebenového filtru (asi by se to líp chápalo, kdych rovnou napsal "mnoha různých hřebenových filtrů", způsobených kdečím, co je schopné zařídit, aby se signál opakoval s nějakým zpožděním. Co se týká toho vyhlazení a tím i nějaké rozumné, čitelné čáry, tak jste snad už tady nahoře prohlédl aspoň ten doporučený 2" a je vám jasné, jak se to má k sobě. Pokles v poslední oktávě má, ale není o moc větší ani nezačíná o moc dřív, než u toho 1", který je v Avantech, což je při 4" membráně slušný výkon. Pokud jste si stihl projít i nějaké 1", tak už asi máte představu, kam ve skutečnosti 1" z Avantu patří, je to někde poblíž Eminence PSD2002S a Selenia D220Ti. Takové věci se nedávají do beden nad třicet tisíc a už vůbec nikdy, ale opravdu nikdy se to pak nezkouší přirovnávat k RCF s jejich 1,4". Jestli toto není hanění a jestli toto pokládáte za korektní, tak si stále ještě nerozumíme (i když nějaký pokrok je už jasný).