Fórum
Po delší odmlce, způsobené zřejmě i zablokováním vlákna ze strany admina a pokusy pana Šafaříka technicky zaměřenou část vlákna celou přesunout někam jinam, kde by už nebylo tak jasné, že zaměstnanci Audiopro veřejně na diskuzích uvádějí potenciální zákazníky v omyl, se na zvukařině objevila další perla. Kdybych si nepřečetl spoustu příspěvků snad od každého, kdo tam svoje zboží propaguje, tak bych opravdu uvěřil, že sledge vůbec nic neví o měření reproduktorů, plete si šum s efektem hřebenového filtru, nechápe, co to je třetinooktávové vyhlazení a neumí si třeba tady nahoře najít žádný příklad, co udělá s naměřeným průběhem atd. Především si ale asi neumí ani změřit, ani vyhodnotit cizí měření aktivek DAS Avant a jejich reproduktorů a přijmout nějaké relevantní závěry. Tedy hlavně se tomu celému přestat smát, podvod na zákaznících není žádná sranda a čím víc do toho zabřednou, tím méně jim půjde uvěřit, že jsou opravdu tak neschopní a jde jen o omyl. Jak už jsem napsal, já dobrovolně nebudu přihlížet tomu, jak mi někdo z mé branže dělá bordel, jak znova přestávají platit tvrdá, ověřitelná fakta a vítězí něco, čemu se slušně asi dá říct asertivita, ale jsou pro to i horší slova. Provést v jednom příspěvku výpočet, kde se "dokáže", že by to vlastně SKORO mělo jít (PŘEDPOKLADEM OVŠEM JE ASI ČTYŘNÁSOBNÁ CITLIVOST POUŽITÝCH REPRODUKTORŮ) a pak o kus dál napsat, že dotyčný nikdy nic netvrdil, to je prostě hnus. My jsme prodali asi 500ks reproduktorů od DAS Audio, horny, mebrány atd. ani nepočítám. Ladil jsem s nimi desítky beden. Nikdy jsem u toho k ničemu nepotřeboval žádné lži, těmi se práce nahradit nedá.