Fórum

11.09.2011 23:26
#71578 detail odpovědět

To by bylo politicky nekorektní, neevropské čecháčkovství. Naučte se taky newspeak a nebudete potřebovat překladatele. Já jsem se teď málem stal černou ovcí setkání UDK v nově zrekonstruovaném kině v Dobrušce, protože jsem si (úmyslně) sedl hodně dopředu a (neúmyslně) tak skončil hned za starostou s delegací. Když v tom vychvalování přišla opětovně řeč na to, že je potřeba "prodat lidem ty utracené peníze" třeba tím, že se budou různí politici a novináři vodit do kabiny a ukazovat jim, co to byl vlastně byl ten strašný 35mm kinofilm, tak jsem to nevydržel a pěkně nahlas jsme se pana starosty zeptal, jestli on opravdu nikdy v životě neviděl kinofilm. Zaskočilo ho to asi jako zpráva o Dvojčatech Bushe, ale měl něco připraveného o tom, jak jsou všichni hrozně s rekonstrukcí spokojení, tak to mohl zrychleně odrecitovat a já jsem byl napomenut moderátorem, že si tam zavedli takovou příjemnou atmosféru a je škoda ji rušit. Tak jsem opáčil, že mne možná nakonec i vyvedou, ale k tomu už nedošlo, probíraly se pak i reálnější a zajímavější věci :-) Politiky a politiku máme, jaké jsme si zvolili, z toho se nevykroutíme.