Fórum
Honzo, ty se vůbec nemáš komu co omlouvat, zeptat se na aparát je naprosto normální věc, zvlášť když víš, o čem mluvíš a máš prostě zájem to odzvučit co nejlíp. Že i takovou samozřejmou věc pokládají JBListi za útok na samou podstatu svého bytí a rovnou sem musí začít psát takovéhle hlody: " 01.09.2011 11:27:39 to Honza: já slyšel jiné?!! bedny od XXX a zvuk se mě nelíbil... Přece nemůžeš vycházet z toho, že jsi slyšel jiné firemní bedny, nebo z toho, co ti kdo tady řekne. Tady vychválí RCF a pohaní JBL, jinde přesně naopak. Spíš se podívej, z jaké kategorie jsou ty bedny a navíc je zvuk hlavně o tom, kdo stojí za pultem. " Ve kterých se automaticky a úplně zbytečně navážejí do celého tohoto fora, to je JEJICH problém, ne náš. Nebýt této anonymní sprostoty, tak jsem se já k tomu vůbec nevyjadřoval, protože jsem tam nebyl a netuším, jak je to tam adekvátní prostoru, jak to nastavili atd. Ovšem o samotných reproduktorech a o malém českém byznysu s nimi toho vím hodně, takže šoupat nohama k tomu potichu nebudu.