Fórum
Repro bude použito jako subbasy do přímovyzařující bedny nohoře basák dole po celé délce bedny díra tzn. basreflex,
přemýšlím nad typem: 18G 8/ohm Das Audio reproduktor 18\\\", 700W, 99dB, 30-2000Hz, X-max 6,0mm, hmotnost 11,6kg
nebo levnější varianta EM SIGMA PRO-18A reproduktor 18\\\", 650W, 99dB, 41-2400Hz, X-max 6,1mm, hmotnost 11,3kg
nad nimi v dvoupásmovkách mám EM kappa LF 600W 99db, s driverem selenium. hrají dobře ale chybí tam spodní hluboký bas ten se z dvoupásmovek těžko dostává ty Kappy hrají od 41hz
v tech subbasech pod nimi je 18 palec od dexonu ale pouze 250W a 92db což v závislosti na malé učinnosti spolu i dobře hraje jako že ten bass stíhá výkon s vrškem, kor když ten bas jde od 25 hz mám to super měkké basy, ale ten výkon z toho dostanu když tomu pořádně přikotlím cca 300w při výkonu nižším cca 50-100 sotva hraje kuli pouze 92db mám to spojeno do 4 ohm na jeden koncák, a chci aby hráli víc proto hledám 18 palec se stejnou nebo podobnou účinností ale bojím se toho kmitočtu aby když koupím tu EM která hraje od 41hz aby tam ty měkké hluboké basy byly bedna hraje slušně kdyby byla špatná tak by tam nehráli ani ty dexáče. jsem v tomto trošku amatér a proto píšu sem kdy si myslím že mi alespon částečně poradíte. Díky