Fórum
Mackie, to není moc dobrý nápad. Spousta lidí samozřejmě včetně Huberta /i mě/ se neradi někam registrujeme, kdy to po nás chce mail, telefonní číslo,poštovní adresu apod. Nesnášm to stejně jako Hubert, udělal jsem jedinou /vlastně dvě/ výjimky a to ty, že jsm se registroval na zvukarina.cz a pak ještě repromania.cz. Audioweb je můj víceméně rezidenční web, takže tam to tak drsně neberu. Ale když už se někam registruju, tak s plnou webovou adresou, mailem, telefonním číslem a kdesi mám i kompletní poštovní adresu. Pokud po mně někdo něco potřebuje /jsem servisák/, tak ať nemusí zdlouhavě pátrat, kde mě sehnat - mám to tak už asi dva roky a můžu říct, že se to v dlouhodobém horizontu vyplácí.
Nejlíp uděláš, když tu objevíš nějakou ultrahovadinu od ultrablba, tak ten příspěvek prostě ignorovat. No a když bude drzej, případně ještě navíc sprostej, tak ho prostě poslat do řiti, nemám s tím problém já a nemá s tím problém ani Hubert.
Zvukarina.cz je víceméně reklamní web, kde tomu šéfuje pan Šafařík-nepopírám, že věci rozumí, ale s reklamou to tam už přehání- pokud to nevadí majiteli webu, tak není co řešit. No a pak už se tam probírají sračky typu QSA, Omnitronic a dalších pofidérních značek, z nichž některé jsem v životě nevidě, včetně starých Tesel AZK220, které se pořád někdo snaží oživovat, různě upravovat /většinou na píču/, případně se tam vyskytují takové extrémy, jako 100W moduly z rozhlasových ústředen, sešroubované k sobě a spojené do můstku, aniž by dotyčný tušil, že je třeba v takovém uspořádání festovně pohnout s proudovými ochranami a pak je to /s ventilátorem/ klidně schopno dávat i 400W. Bohužel na zvukarinu krom výjimek chodí naprostí diletanti, kteří to fórum, ze začátku slibně rozjeté, degradují na šroťárnu, což mě mrzí.
Repromania.cz už pomaličku umírá, nevím, čím to je, zda je málo přispěvatelů, nebo na to adminové serou, což se mi nezdá, viděl jsem tam spoustu příspěvků od Lukysse i Martina S.