Fórum

25.06.2005 00:43
#7121 detail odpovědět

Tak jsem se trochu pohrabal v jedné FBX1200 a i když mám dost problémy na mém neadekvátním zařízení na tom něco reálného změřit (doporučen je AP System One nebo ekvivalent), tak bych si troufnul říct, že to špatný odstup nemá. Výstupní napětí je přes 10Vef v režimu "high" a bez signálu je na výstupu asi 0,5mV, ovšem je to z větší části tvořené brumem (běžná drátovačka na stole, nesymetricky připojené měřicí přístroje, otevřená krabice) a nějakým vf, které vypadá jako průnik z digitálu. Nic z toho nemůže být slyšet a až mi zase přijde do ruky měřák s A-filtrem, tak si jsem skoro jistý, že to přes 100dB půjde. Co se týká indikace úrovně, tak ani když červená LED blikala nepřetržitě, nebyl signál ještě nijak neposlouchatelný, skoro bych řekl, že to bylo lepší, než z podobně svítícího zesilovače, žádný hrozný digitální klip se nekonal. Čili - využívat celý dynamický rozsah a mělo by to stačit, je asi škoda, že regulace úrovně není plynulá nebo ve více skocích, kvůli snadnějšímu přizpůsobení okolnímu světu.