Fórum
Píšu k tomu, k čemu mám co psát. Jestliže se budeme bavit o tom, že míra příspěvků odpovídá přiměřenému ohodnocení ( čímž se definuje role agenta ), pak bych měl být za mřížemi. Protože jsem štír, a tím pádem asi sexuální deviant.
Velmi (ne)patrný rozdíl ale je u mne v tom, že nejsem žalobce, nýbrž obhájce. Nikde jsem žádné kontroverzní téma nezaložil a nikde jsem neřekl že je "konkurence" nepoužitelná.
Pokud jedu zvučit kamkoli jen z rukama, vždy se řídím pravidlem, že v rukách je síla a v hlavě výsledek.
Je spousta zvukařů, kteří mají apriory odpor k něčemu, co ještě neslyšeli hrát, a dobré polovině se už pak nedaří výsledek.
Tu poznámku o Cimbovi jsem psal já, sice to nedokazuje vůbec nic, síla informace je čistě v obecné rovině, ale byl jsem to já.
BTW.... Minulý týden jsem na Faválu dělal Adicts. Starý dB jak dopředu tak na podiu. Stage manageři kapely nás překvapili otázkou, co to je za značku to dB a pak strašně pochválili ty 10 let staré prdlíky s 12kama stredama, že to opravdu hrálo výborně.
Tím nechci říct nic jiného, než to staré otřepané. Více pracovat, a míň kecat a bude nám všem líp. HOWGH du na DubStep do Flédy.