Fórum

20.08.2011 13:08
#71174 detail odpovědět

Ad Beyma - Beyma a její prodejci a fandové tady mají rovněž spoustu reklamy. Zkuste hledat ty moje lži a pomluvy a ukáže se to. Asi stačí, že to tady zatím nechávám všechno, dobré i špatné zkušenosti a dokonce i výkřiky lidí už úplně nekritických a nemusím si ještě navíc svoje vlastní zkušenosti a názory nechávat pro sebe. Ano, kdybych musel Beymu prodávat a používat, tak bych si s tím taky uměl poradit a nějak by to hrálo a přiměřený obrat bych taky udělal. Jsem ale rád, že nemusím a že to zůstalo na někom jiném. Navíc se už trh přesunul od reproduktorů k bednám, pokud možno aktivním. Není žádná šance udělat podobné obraty na samotných šasi. Dost podobná situace je se zesilovači, zkoušet po mnoha letech prodeje QSC RMX do nich dneska vorat může jen trouba, jednak je to dávno standard a hlavně ta doba, kdy prodat zesilovač už něco znamenalo, je pryč. RMX jsme prodali asi 1500 kusů celkem, aktivních beden jen od RCF asi 5500 kusů (ne, není to překlep). Takže já opravdu vidím věci z trochu jiné perspektivy.