Fórum
No ale pane Huberte, nebuďte prosím impertinentní, já do Vás taky nešiju. Chevin nechevin, RMX nebo PL3, každý má svoje. Něco je špatné, něco lepší, něco levné a něco drahé no co no....
Pokud je někdo tady na fóru, tak prostě musí číst mezi řádky a vědět kudy (ne)řízená diskuze plyne.
K Vaší poznámce - 19.08.2011 03:01:38 - to už jsem spal, vy zřejmě ne.
Zábavné, děkuji. Sice kravina, ale vtipy většinou takové bývají.
Jen tak úryvkovité názory: Beyma opravdu nic moc, už teď. Ale jak co. PDevices taky se jim občas něco nepovede. RMX je dobrý, ale dobrý je za 3. BC mají některé, ale opravdu super, povedené měniče, ale jako že pecka.... atd atd atd. Ano, opravdu jezdím s AC zvukem, a mám cheviny. No, ale nemám žádné problémy, o kterých jsou tady kvanta kilobajtů.
Oproti tomu jsem teď koupil Wizarda 16:2 pro bráchu, 4 ks ARTu 310 pro tuckaře na podium, dva HEILY 22ky pro sebe a tak bych mohl pokračovat...
Pravidelně jezdím do Modřic nakupovat filtry, konektory a žárovky, protože jste prostě nejlépe zásobování v tomto sortimentu.
Pořád považuju 650ky za jedny z nejlepších beden, co kdy kdo navrhl za slušný peníze. Kam je postavíš tam hrajou.
Cimbala, co já vím, si od Vás koupil Heily taky a moc je chválí.
Tak Vás prosím,OPRAVDU. Až mě - nás příště budete chtít pytlovat jak vymlácenou slámu, tak napište aspoň OPRAVDU PRAVDU.