Fórum
MI se Beymy znuchutily třeba právě skrze dexon a jejich styl prezentace této značky. V bednách to nehrálo, výhybky špatně, bassreflexy mimo mísu. Takhle to nejde.
Cimbala - jo kdysi. Teď to mladý ojebává a není to ono. A stejně, s dílnou a vybavením jaké má, to lze opravdu použít pouze na karaoke a do low end diskoték. Dneska však existují dsp a zvuk od kolegy, co beymy má (však vy víte kdo to je) je suprový. A to mu v racku i "smrdí" plno behringeru, takže nelze jendoznačně odsuzovat to či ono. Také za těch pár let určitě dělá beyma daleko lepší repráky než kdysi. QSC - ano existuje hodně jiných značek, na akcich kde zvučí rentálky taky moc QSC nenajdem, ale poměr cena/kvalita/výkon je dobrá a osobně koupím to, co je odzkoušené, můžu to vidět, slyšet, vyzkoušet. Jo, líbí se mi 1U digitály s šílenýma výkonama, ale za a) nedám za to 35tis, za b) jak se to posere, vezme to i repráky, za c) k čemu mi bude 2x4000W/4, když k toimu nemám bedny. Pokud bych měl takové bedny, budu s takovým výkonem asi chtít zvučit vyšší ligu a tam jak nemáš to, co je žádáno, nemáš z 90% šanci. Takže ve finále stejně koupíš něco jiného.
Jak sleduju diskuzi, nechápu drzost konkurence - Dexon, AC, pan F. a VY všichni ostatní, co v ČR provozujete obchod s konkurenčními značkami, jak si dovolujete tady na fórum, které JE přínosem také pro začínající, prudit do Prodance jako firmy, do Huberta, který byt muj táta, začnu se asi radostí modlit a děkovat Bohu, nadávat na značky,které Vám třeba ani neprošly rukama... Tohle vůbec nechápu.
Sám jsemsi vyzkoušel jak AC, Beymy,qsa,omni a další low endy. Pro někoho dar z nebes, pro mne do PA nepoužitelné. Nelze tedy určit, co je lepší. Vše si najde své místo k použití a využití.
///Běžte se raději schladit do bazénu, tady na Olomoucku docela dusno... Kód EIS XO