Fórum
Nedávno jsem musel telefonicky řešit něco s mistrem Cimbalou. Měl jsem na stole jejich 15" bas na servis a něco mi nebylo jasné. Když se mě zeptal čím to živím a já řekl, že zákazník na to má QSC RMX 2450, tak mi řekl, ať to prý vyhodí, že to je naprosto obyčejněj průměrněj zesilovač, prý spíš šrot. A že lepší jsou až ty vyšší řady. Což o to, takovejhlech keců na QSC jsem slyšel už spousty, ale když René pokračoval s tím, že QSC je v ČR jen nafouklá bublina díky tomu, že Prodance je nejvetšm prodejcem QSC na světě, tak to jsem málem spad ze židle. Zkrátka mi řekl, že QSC je v ČR "slavné" proto, že ho Prodance tlačí víc než mimino svoje první hovínko a prodá tu zkrátka nejvíc kusů ze všech prodejců na celém světě. Jestli to tak je nebo ne nevím, každopádně, na každém šprochu pravdy trochu. O kvalitě QSC, spolehlivosti a kvalitě řady RMX zde spekulovat nechci, neboť mám velice kladný názor i osobní zkušenosti s provozem a naprosto, ale naprosto bez problémů. Ale to o tom největším prodejci na světě mi trošku vrtá hlavou... :-)
Kod: ZEHCI :-)