Fórum

25.07.2011 01:40
#70628 detail odpovědět

Nedá mi to a musím se podělit - dovezli mi vzorky těch TT051-A a TT052-A, kvůli měření reproduktorů jsem je musel rozebrat a kroutím nad tím hlavou už asi dvě hodiny. Zvenčí vypadají pěkně, ale co uvidíte, když to začnete demontovat, to se vzpírá popisu. Nepamatuju se vůbec, kdy jsem viděl takhle složitou a vyšperkovanou mechaniku, to není "model PA bedny v měřítku 1:3", protože taková PA bedna vůbec neexistuje ! Ten nepatrný skelet je "okovaný" způsobem, jaký se nevidí, čtyři tlakové hliníkové odlitky a ještě tři další díly z oceli drží pomocí celkem deseti inbusů tří různých velikostí a to vůbec nepočítám modul elektroniky. NIC tam není z plastu, dokonce i to logo na mřížičce je kovové... Celý skelet je z překližky, z jaké byste asi dělali spíš 15+2" a neskutečně složitě opracovaný, on je dokonce i VYZTUŽENÝ, miniaturní přepážkou (asi tak 5x10cm) a v ní jsou vyfrézovaná dvě okénka. Prostě šílenství, já to snad po změření celku zase rozeberu a budeme to vystavovat pod sklem, protože to je lepší, jak modelová železnice :-)