Fórum

11.07.2011 11:03
#70284 detail odpovědět

Brano, já se opravdu nevyptávám proto, že bych byl nějak extremně zvědavý, já se vyptávám, abych mohl skutečně poradit. Pokud to nechápeš, tak to je v pořádku, jseš to ty, kdo poradit potřebuje :-) Na tom odkazu jsou pouze vnější rozměry, z těch se dá objem bedny spočítat pouze za předpokladu, že kromě tlouštky stěn, zapuštění přední stěny atd. se dá aspoň odhadnout, jak vypadá basreflex, jeho rozměry (tj. naladění bedny) jsou důležité samy o sobě. Pokud tam výrobce napíše, že jde o bandpass, tak už se nedá moc věřit ani těm rozměrům - víš co je to bandpass ? Vypadá ta bedna jako bandpass (ptám se už podruhé, to není vtip, ale jasně položená otázka !) ?. Zesilovač jsem už našel, má dávat 500W/8ohm a 900W do 4ohm/kanál. ZNOVU SE TEDY ZEPTÁM - kolik těch subů a jak má být na zesilovač připojeno, proč chceš 600W reproduktor ?? Z toho zřejmě i vyplyne, jestli mají být čtyř nebo osmiohmové. Pak už to opravdu bude pro mne celkem jednoduché ti ty dva nebo tři modely doporučit, do té doby to svede leda úplný blbec.