Fórum
Mám první nové poznatky s mým vytuněným aparátem. Zatím jsem odjel dvě akce, jedna v akusticky špatném prostředí a druhá se špatným umístěním beden na pódiu. Kanál PL380 na dva kusy SUB18 s LF18N401, provozováno zatím jemně v klipu. PLX2 3602 na 15P80nd a PLX2 1801 na 10"MI100 + 1,4ND650" Posílení basů a hlavně středobasů výrazně pomohlo. Vše má větší dynamiku i při maximálním vybuzení to hraje stále uspokojivě a nějak moc to nekreslí. Cílem bylo mít co nejskladnější aparát a aby uhrál kdejakou tancovačko o 500lidí. Za půl hoďky ve dvojko naloženo a za hoďku ve dvojko připraveno. Vše do vozíku za osobní auto včetně světel a odposlechů. Celkově mám z toho zatím dobrý pocit, menší problém je trochu s vyššími středy. Pokud přijde uječená zpěvačka, tak jak kroutím tak nic nenakroutím. Ale tohle nesouvisí s vlastním nastavením aparátu, tem mi vyladil sám Petr V. osobně, tímto mu chci poděkovat. Skromný člověk a velký odborník. Zde jsou fotky z poslední akce tak mrkněte = http://zvuceni.kvalitne.cz/foto/akce/dehylov/003.jpg Nějaké akce mám ještě před sebou, tak snad vydržím a přežiji tohle období.. Ahoj...