Fórum

28.06.2011 21:47
#70118 detail odpovědět

Názory z fora na kvalitnu aktivnu zostavu rcf 2x 500a 2x310a 2x8003as:

Majo
no neviem, RCF nic moc... ajked aktiv ale slabota.

Erik
kvalitný aparát:D súhlas s majom...o tejto značke som ja nepočul čiže ťažko pochybujem že bude nejak výrazne kvalitná...a ak toto je kvalitný aparát tak odporúčam akcie v Nižnej alebo v Hruštíne. Teraz v Nižnej nemyslím nepodarené akcie od ...LUx Pro ale oravarockfesty, ktoré sú v sále, v rotunde. Kriste keď som hral moj prvý kocnert pre 120-130 ľudí bola to jedna miestnosť v krčme kde bola pri tom počte tlačenka a bol tam sto razy lepší a kvalitnejší aparát.. ak sa tu ide niekto naháňať len v tom že koľko to má wattov tak jo vyhral..je to poppiči..ale pozriem sa na ostatné atributy a samotnu značku a končím...a to niesom odborník

Majo
myslim, ze znacka nic moc. Za tie peniaze ale obstojne. Ajked by som radsej volil namiesto tych odpoluschovych satelitov 4PRO 4003 radu. Ak mas spodky 8003AS tak klobuk dolu. Ale tie vrych. Neviem na vacsiu salu malo muziky za vela penazi. Moj nazor.

Fero
Tak ti odporucam si to.vypocut aky to je zvuk, a potom chcem pocut tvoj nazor ;-)

Majo
poznam tie bedne dobre. Mal som moznost si ich otestovat. Preto vravim ze by som siel radsej do 4003 rady a spodky na 8003 ma vacsi frekvencny rozsah a hlavne akusticky tlak. Ale za tie peniaze by som siel radsej po Montarbo alebo line array system. zvucim akcie uz 6 rokov. Zvucil som na orava rockfeste, budafesty, minikvas a ine festivaly. netvrdim ze som v tom doma ale aparaty mam ocheckovane. Ale znova sa mi potvrdilo, ze vyjadrit svoj nazor ludom ktori frcia na disco nema zmysel. Pretoze sa bijete len za tu svoju slepu pravdu. Adios...