Fórum
Dobrý večer všem.
Potřeboval bych poradit ohledně dokoupení aktivních subů do aparátu. V součastnosti používám 1x RCF TT25 2x RCF 8003 na stranu a na jazzové akce do cca 400 lidí v sále to bez problémů dostačuje, ale... Momentálně mi přišla nabídka na zvučení nějakého bigbítu okresní ligy (cca 300 lidí venku) a mám velké obavy, že to na basech nebude stačit. Vrchy to nějak "ukřičí", ale ty spodky nevím nevím#
Varianta č#1 je ještě dokoupit 1ks 8003 na stranu #nevýhoda = dodávka na aparát přestává dostačovat velikostí = 6 bas# beden##
Varianta č#2 pořídit nějaké jiné basy o větším tlaku a nakombinovat s jedním kusem 8003 na straně /pořád by na autě byly celkem 4 bedny/.
Uvažoval jsem nad TTS18A, ale dnes jsem je náhodou slyšel na akci venku v kombinaci 1x TT25 2x TTS18A na straně a nebylo to vůbec dobré /basů bylo všude po prostoru dost jenom před bednama nebylo nic /3-20 metrů od beden/ = divné/. Mohlo to být tím, že je to bandpass? Podobně špatné zkušenosti jsem měl právě dříve s bandpassy dB Technologies. Nerad bych stejnou chybu opakoval dvakrát.
Vím že Hubert tady již dříve psal o nevhodnosti kombinování různých typů ozvučnic, ale ta dodávka opravdu není nafukovací :-/ V racku mám momentálně nevyužitý speak. procesor, tak tím by to možná šlo "dorovnat"? Nebo se pletu?
Když nasadím cenu cca 50 tis. za bednu asi budu z laciného kraje, že?
Moc díky za trpělivost, jakékoliv rady a nezlobte se že se ptám jako "trotl".