Fórum
Na to se Radku rozhodně podívej,abys pochopil,jak to "systémáři " myslí,že je aparát reprezentuje :-))) akorát bych mashe opravil,že na normálním koncertu nebo diskotéce není lidem jedno,jak vypadá ZVUK,ale jak vypadají BEDNY,aby náhodou nebyl špatně pochopen:-) .Co se týká srovnání charky,tak mám docela blbou zprávu,ono to u takhle složitých věcí,kde pravidelně hraje velká část aparátu PROTI zbytku a některé jen samy za sebe,prostě nejde.Viděl jsem na akcích i dost nehrajících beden,některé i bez reproduktorů a to je jedno možné řešení - mít moderní,malý a účinný aparát zamaskovaný ve spoustě krásného historického šrotu a zvuk bude mít parametry XXI.století,se všemi výhodami třeba ve srozumitelnosti a použitelnosti na COKOLI,třeba na předvolební mítink ODS :-)) nebo vlastní muzikál v Pakulu :-))).Druhá možnost je nechat to hrát každé jinak a lidi si vyberou,podle momentálního rozpoložení a osobních preferencí,před kterou bednou budou hudbu vstřebávat a pak si můžou i vyměňovat dojmy,co kdo slyšel :-*).Systémům já fandím,ještě je nesežral šoubiz,jako všechno ostatní ! Zesík tak od 100÷400W,to ovšem už inteligentně zalimitovaný a nezapomínat na nutnost i při aktivním dělení dát před driver oddělovací kondenzátor dobré kvality !