Fórum
Co myslíš těmi "obchodními firmami" a co myslíš tím "jinde" ? Já žádné neobchodní jinde vůbec neznám, i u výrobců se samozřejmě jedná s obchodním oddělením. Musím říct, že mne možná ty neustálé náznaky štvou víc, než prvoplánová vlezlost konkurenčních distributorů a dealerů a sprosťárny primitivů. Ty prostě furt naznačuješ, že je to vlastně všechno jinak, že my jsme jaksi jenom pro ty pitomce, tak jasně řekni, jak to dělají ti chytří. Z žádné reklamace nemá nikdo radost a opravdu uspokojit všechny prostě nejde. Teď jsem si někde přečetl, jak lidi využívají znění zákona, který jim umožňuje si před dovolenou nakoupit všelijaké serepetičky na splátky a po dovolené je vrátit, že si to do ve lhůtě dvou týdnů rozmysleli. Asi to zákonodárce neměl zrovna na mysli, ale oni mají dojem, že konají správně, protože na to mají "právo". Obchod to pak musí zlevnit a nabízet jako "rozbalené". Kdyby se cukal, tak zákazník "nebude spokojen". Pult má dvě strany a práva a zájmy mají obě. Vím, jak často se bere v úvahu i to, že zákazník sice pravdu nemá, ale přece ho nechceme nasrat, opačný postup je velmi výjimečný a dostane se ho jen opravdovým "případům", které už raději nikdy neuvidíme.