Fórum
2 Radek: Nechcem tu robit nejaku reklamu, ale bol som u Buntu asi pred mesiacom. To TTA je podla mna urobene urcite lepsie ako predchadzajuce analogy. Pri pohlade do krabice je tam obrovske toroidne trafo na polovici krabice a je to 90% hmotnosti zosilnovaca. Potom su tam samozrejme velmi slusne priemyselne kondenzatory. Plosaky s Tripath a koncovymi fetmi su po stranach asi 15cm dlheho chladiaceho tunela a tie ledky a potenciometre idu priamo z toho plosaka, takze minimum kabelaze. Ten Tripath tam nieje poddimenzovany, ako vraj byva v niektorych konstrukciach koli cene a preto to potom hori, lebo to neutahuje gate na fetoch pri vysokych spinacich frekvenciach (spinacia frekvencia je premenliva). Vystupne filtre su na obycajnych feritovych toroidikoch, co ma trochu prakvapilo, lebo ten digital co bol v Amare tusim od Seacu ci koho tam mal dost velke hrncekove jadra a bol tusim len 100W ci kolko, no a toto som ocakaval trochu vacsie. Samozrejme velmi zalezi od magnetickeho materialu a nemam dovod mysliet si ze to je poddimenzovane. Inak samozrenme skusenostinie su, ale asi ho teraz na sezonu jeden zoberiem na basu.