Fórum
To by šlo v některých případech (podobný aparát někdo má a přesvědčíme ho aby jel někam simulovat trvalou instalaci...), ovšem tady je potřeba si uvědomit, že EAW je opravdu něco úplně jiného, než KV2 i než RCF a my opravdu nemůžeme ani držet na skladě natož předvádět jejich celý sortiment. I jen to, co na tom skladě máme anebo by se našlo u zákazníků s rentem by se tam muselo zkoušet hodně dlouho, než by se to všechno vystřídalo. Připomínat rozdíl mezi bednami touringovými a instalačními snad ani nemusím. Podobné akce může navrhovat jen ten, kdo vlastně nemá na výběr, vyrábí tři věci, dovezl vzorky dvou modelů atd. Není to neochota, ale když to řeknu natvrdo, tak kompletní předvedení všeho, co od EAW přichází v úvahu, by stálo mnohem víc, než je hodnota toho kšeftu :-) Já osobně podobný přístup ani nepokládám za profesionální, tohle fakt nejsou auta a ten výběr musí mít mnohem hlubší základy než nějaké dojmy. Třeba se to bude chtít Milanovi nebo ing. Sekerovi absolvovat znova, ale mně poslední zkušenost stačila. A to jsem tam ani nebyl...